SEYF-godkänd Nagelterapeututbildning

Vill du bli en av oss som älskar sitt yrke? Se då till att gå en bra seriös utbildning.

Vi erbjuder en komplett nagelterapeututbildning i gelé inklusive elfilsutbildning. Vår nagelutbildning är SEYF (Svenska Estetikernas Yrkes Förbund) godkänd, vilket innebär att den är kvalitetskontrollerad. Utbildningen är på deltid och är fördelad på 135 timmar.

Du lär dig arbeta med gel, då vi anser att det är lättare att lära sig det först. Är du sedan även intresserad av att lära dig akryl kan du gå vår Materialbytarkurs till akryl efter avslutad utbildning. Hela utbildningen, både teori och praktik, är lärarledd. Vi anpassar kurstillfällena på skolan efter elevernas behov i den mån det går.

Vi jobbar individuellt efter varje elevs behov. Vi finns alltid för dig som stöd och support efter avslutad utbildning. Efter avklarat teoretiskt och praktiskt prov får du ett internationellt diplom och kan titulera dig diplomerad nagelterapeut.

I priset ingår ett stort paket med material, verktyg och uv/led-lampa till ett värde av 7000kr.

 

Utbildningen innehåller: hygien, armen / handens / nagelns anatomi, nagelns sjukdomar, problemnaglar, manikyr, tippar, applikationsteknik, elfilshantering, dekoration, den säkra salongen, produktkunskap / kemi, ergonomi, kundbemötande, salongens ABC, marknadsföring och starta eget.

 

Utbildningspris: 34 900kr inkl. moms. ( 27 920kr ex moms)

Anmälningsavgiften på 5000 kr betalas för att säkra din plats, resterande 29 900 kr ska vara oss tillhanda senast en vecka innan utbildningsstart.

Möjlighet till avbetalning finns med Medical Finance.

Intresseanmälan görs till: info@lillynailsuppsala.se

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor!

 

Anmäl dig här

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.